STN EN 13265 + A1: 2015 (80 6115), Geotextílie a geotextíliám podobné výrobky. Vlastnosti požadované pri projektoch na zadržiavanie kvapalných odpadov. - Tóth, Viktor; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 14 Geotechnika (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13265: 2014 + A1: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13265 + A1 z júla 2015, ktorá od 1. 7. 2015 nahradila STN EN 13265 zo septembra 2014 v celom rozsahu
Spracovateľ: Viktor Tóth. Technická komisia: TK 14 Geotechnika
Keywords: normy