STN EN 1992-1-1 + A1/NA: 2015 (73 1201), Eurokód 2. Navrhovanie betónových konštrukcií Časť 1-1 Všeobecné pravidlá a pravidlá pre budovy. Národná príloha - Filo, Ľudovít; Halvonik, Jaroslav; Benko, Vladimír (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1992-1-1 + A1: 2015