STN EN 1992-1-1 + A1/NA: 2015 (73 1201), Eurokód 2. Navrhovanie betónových konštrukcií Časť 1-1 Všeobecné pravidlá a pravidlá pre budovy. Národná príloha - Filo, Ľudovít; Halvonik, Jaroslav; Benko, Vladimír; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1992-1-1 + A1: 2015
Táto národná príloha spolu s normou STN EN 1992-1-1 + A1 z júna 2015 nahrádza STN EN 1992-1-1 z júla 2006 a STN EN 1992-1-1/NA z apríla 2007
Spracovateľ: Ľudovít Filo, Jaroslav Halvonik, Vladimír Benko. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy