STN EN 206/NA: 2015 (73 2403), Betón. Špecifikácia, vlastnosti, výroba a zhoda. Národná príloha. - Marec, Miloš (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu STN EN 206: 2015