STN EN 206/NA: 2015 (73 2403), Betón. Špecifikácia, vlastnosti, výroba a zhoda. Národná príloha. - Marec, Miloš; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu STN EN 206: 2015
Spracovateľ: Miloš Marec. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Dátum účinnosti opravy normy: december 2016
Keywords: normy