STN EN 303-6: 2001 (07 5303), Vykurovacie kotly Časť 6 Vykurovacie kotly s horákmi s ventilátorom. Osobitné požiadavky na kotly s kombinovanou prevádzkou na vykurovanie a ohrev vody pre domácnosť s rozprašovacími horákmi na kvapalné palivá s menovitým tepelným príkonom najviac 70 kW - Brodňan, Ladislav; Bendis, Robert; Dania, Jan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 303-6: 2000 v českom jazyku