STN EN 304: 1997 (07 5304), Kotly na ústredné vykurovanie. Pravidlá skúšania kotlov na ústredné vykurovanie s rozprašovacími horákmi na kvapalné palivá. - Davidová, Viera; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 304: 1992
Spracovateľ: Viera Davidová, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 51 Plynárenstvo
Norma je nahradená normou STN EN 304 z decembra 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy