STN EN 304/A1: 2001 (07 5304), Kotly na ústredné vykurovanie. Pravidlá skúšania kotlov na ústredné vykurovanie s rozprašovacími horákmi na kvapalné palivá. Zmena A1. - Pastor, Ľudomil; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto zmena STN EN 304/A1 je identická so zmenou EN 304: 1992/A1: 1998
Spracovateľ: Ľudomil Pastor, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 68 Tlakové nádoby a kotly
Keywords: normy