STN EN 304/A2: 2004 (07 5304), Kotly na ústredné vykurovanie. Pravidlá skúšania kotlov na ústredné vykurovanie s rozprašovacími horákmi na kvapalné palivá. Zmena A2. - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A2 STN EN 304: 1997 je slovenskou verziou EN 304: 1992/A2: 2003