STN EN 12514-1: 2002 (07 5840), Olejové hospodárstvo pre horáky na kvapalné palivá Časť 1 Požiadavky na bezpečnosť a skúšanie. Konštrukčné časti, palivové čerpadlá, riadiace a zabezpečovacie prístroje, palivové nádrže - Ponca, Viliam; Madár, Ján; Remeš, Petr; Petrašová, Ivana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12514-1: 2000 v českom jazyku