STN EN 12514-1: 2002 (07 5840), Olejové hospodárstvo pre horáky na kvapalné palivá Časť 1 Požiadavky na bezpečnosť a skúšanie. Konštrukčné časti, palivové čerpadlá, riadiace a zabezpečovacie prístroje, palivové nádrže - Ponca, Viliam; Madár, Ján; Remeš, Petr; Petrašová, Ivana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 26 Spotřebiče na pevná, kapalná a plynná paliva (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12514-1: 2000 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 12514-1 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Viliam Ponca, Ján Madár, Petr Remeš, Ivana Petrašová. Technická normalizační komise: TNK 26 Spotřebiče na pevná, kapalná a plynná paliva
Keywords: normy