STN EN 12514-2: 2002 (07 5840), Olejové hospodárstvo pre horáky a kvapalné palivá Časť 2 Požiadavky na bezpečnosť a skúšanie. Konštrukčné časti, uzatváracie armatúry, palivové rozvody, filtre, odvzdušňovacie zariadenia a meradlá - Ponca, Viliam; Madár, Ján; Remeš, Petr; Petrašová, Ivana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12514-2: 2000 v českom jazyku