STN EN 226: 1993 (07 5855), Rozprašovací hořáky na topné oleje. Rozměry pro připojení hořáků k vyvíječům tepla. - Remeš, Petr; Čížková, Daniela (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto národná norma je identická s EN 226: 1987