STN EN 226: 1993 (07 5855), Rozprašovací hořáky na topné oleje. Rozměry pro připojení hořáků k vyvíječům tepla. - Remeš, Petr; Čížková, Daniela; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto národná norma je identická s EN 226: 1987
Spracovateľ: Petr Remeš, Daniela Čížková.
Keywords: normy