STN EN 293: 2001 (07 5880), Dýzy na kvapalné palivá s tlakovým rozprašovaním. Minimálne požiadavky. Skúšanie. - Madár, Ján; Škamla, Ján; Remeš, Petr (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 293: 1992 v českom jazyku