STN EN 299: 2001 (07 5881), Dýzy na kvapalné palivá s tlakovým rozprašovaním. Stanovenie uhlov a charakteristík rozprašovania. - Madár, Ján; Škamla, Ján; Remeš, Petr (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 299: 1998 v českom jazyku