STN EN 299: 2001 (07 5881), Dýzy na kvapalné palivá s tlakovým rozprašovaním. Stanovenie uhlov a charakteristík rozprašovania. - Madár, Ján; Škamla, Ján; Remeš, Petr; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 26 Spotřebiče na pevná, kapalná a plynná paliva (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 299: 1998 v českom jazyku
Spracovateľ: Ján Madár, Ján Škamla, Petr Remeš. Technická normalizační komise: TNK 26 Spotřebiče na pevná, kapalná a plynná paliva
Keywords: normy