STN EN 12952-1: 2003 (07 7604), Vodorúrkové kotly a pomocné zariadenia Časť 1 Všeobecné požiadavky - Ponca, Viliam; Bendis, Robert; Remeš, Petr; Petrašovská, Ivana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 12952-1: 2001