STN EN 12952-1: 2003 (07 7604), Vodorúrkové kotly a pomocné zariadenia Časť 1 Všeobecné požiadavky - Ponca, Viliam; Bendis, Robert; Remeš, Petr; Petrašovská, Ivana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 90 Kotle pro ústřední vytápění (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 12952-1: 2001
Jej vydaním sa ruší anglické znenie STN EN 12952-1 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Viliam Ponca, Robert Bendis, Petr Remeš, Ivana Petrašovská. Technická normalizačná komisia: TNK 68 Tlakové nádoby a kotly, TNK 90 Kotle pro ústřední vytápění
Norma je nahradená normou STN EN 12952-1 z decembra 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy