STN EN 12952-8: 2004 (07 7604), Vodorúrkové kotly a pomocné zariadenia Časť 8 Požiadavky na spaľovacie systémy kotlov na kvapalné a plynné palivá - Zaťko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12952-8: 2002