STN EN 12952-8: 2004 (07 7604), Vodorúrkové kotly a pomocné zariadenia Časť 8 Požiadavky na spaľovacie systémy kotlov na kvapalné a plynné palivá - Zaťko, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12952-8: 2002
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12952-8 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Zaťko. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy