STN EN 12952-9: 2004 (07 7604), Vodorúrkové kotly a pomocné zariadenia Časť 9 Požiadavky na spaľovacie systémy kotlov na práškové palivá - Chnapko, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12952-9: 2002