STN EN 12952-10: 2003 (07 7604), Vodorúrkové kotly a pomocné zariadenia Časť 10 Požiadavky na bezpečnosť proti nadmernému tlaku - Brodňan, Ladislav; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12952-10: 2002