STN EN 12952-12: 2004 (07 7604), Vodorúrkové kotly a pomocné zariadenia Časť 12 Požiadavky na kvalitu napájacej vody a kotlovej vody - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12952-12: 2003