STN EN 12952-13: 2004 (07 7604), Vodorúrkové kotly a pomocné zariadenia Časť 13 Požiadavky na zariadenie na čistenie spalín - Chnapko, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12952-13: 2003