STN EN 12952-15: 2004 (07 7604), Vodorúrkové kotly a pomocné zariadenia Časť 15 Preberacie skúšky - Pribula, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12952-15: 2003