STN EN 12952-15: 2004 (07 7604), Vodorúrkové kotly a pomocné zariadenia Časť 15 Preberacie skúšky - Pribula, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12952-15: 2003
Spracovateľ: Peter Pribula. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy