STN EN 12952-16: 2004 (07 7604), Vodorúrkové kotly a pomocné zariadenia Časť 16 Požiadavky na spaľovacie systémy kotlov tuhých palív na rošte alebo fluidnej vrstve - Chnapko, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12952-16: 2002