STN EN 12952-16: 2004 (07 7604), Vodorúrkové kotly a pomocné zariadenia Časť 16 Požiadavky na spaľovacie systémy kotlov tuhých palív na rošte alebo fluidnej vrstve - Chnapko, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12952-16: 2002
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 12952-16 z januára 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Chnapko. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy