STN EN 12953-3: 2004 (07 7605), Veľkopriestorové vodné kotly Časť 3 Navrhovanie a výpočet tlakových častí - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12953-3: 2002