STN EN 07 7605: 2003 (07 7605), Veľkopriestorové vodné kotly Časť 5 Kontrola počas výroby, dokumentácia a označovanie tlakových častí kotla - Zaťko, Jozef; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12953-5: 2002