STN EN 12953-7: 2003 (07 7605), Veľkopriestorové vodné kotly Časť 7 Požiadavky na spaľovacie systémy kotlov na kvapalné a plynné palivá - Zaťko, Jozef; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12953-7: 2002