STN EN 12953-7: 2003 (07 7605), Veľkopriestorové vodné kotly Časť 7 Požiadavky na spaľovacie systémy kotlov na kvapalné a plynné palivá - Zaťko, Jozef; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12953-7: 2002
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 12953-7 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Zaťko, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 68 Tlakové nádoby a kotly
Keywords: normy