STN EN 12953-8: 2003 (07 7605), Valcové kotly Časť 8 Požiadavky na bezpečnosť proti nadmernému tlaku - Brodňan, Ladislav; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12953-8: 2001 vrátane opravy AC: 2002