STN EN 12953-8: 2003 (07 7605), Valcové kotly Časť 8 Požiadavky na bezpečnosť proti nadmernému tlaku - Brodňan, Ladislav; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12953-8: 2001 vrátane opravy AC: 2002
Spracovateľ: Ladislav Brodňan, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy