STN EN 12953-10: 2004 (07 7605), Veľkopriestorové vodné kotly Časť 10 Požiadavky na kvalitu napájacej vody a kotlovej vody - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12953-10: 2003