STN EN 12953-10: 2004 (07 7605), Veľkopriestorové vodné kotly Časť 10 Požiadavky na kvalitu napájacej vody a kotlovej vody - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12953-10: 2003
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 12953-10 z apríla 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Tlakové nádoby a kotly
Keywords: normy