STN EN 720-1: 2001 (07 8310), Fľaše na prepravu plynov. Plyny a zmesi plynov Časť 1 Vlastnosti čistých plynov - Brodňan, Ladislav; Bendis, Robert; Dania, Jan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 720-1: 1999 v českom jazyku