STN EN 720-1: 2001 (07 8310), Fľaše na prepravu plynov. Plyny a zmesi plynov Časť 1 Vlastnosti čistých plynov - Brodňan, Ladislav; Bendis, Robert; Dania, Jan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 51 Plynárenstvo; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 103 Tlakové nádoby na přepravu plynů (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 720-1: 1999 v českom jazyku
Spracovateľ: Ladislav Brodňan, Robert Bendis, Jan Dania. Technická normalizačná komisia: : TNK 51 Plynárenstvo, TNK 103 Tlakové nádoby na přepravu plynů
Keywords: normy