STN EN 720-2: 2002 (07 8310), Prepravné fľaše na plyny. Plyny a zmesi plynov Časť 2 Stanovenie zápalnosti a oxidačných schopností plynov a zmesí plynov - Brodňan, Ladislav; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 720-2: 1996