STN EN 720-2: 2002 (07 8310), Prepravné fľaše na plyny. Plyny a zmesi plynov Časť 2 Stanovenie zápalnosti a oxidačných schopností plynov a zmesí plynov - Brodňan, Ladislav; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 720-2: 1996
Spracovateľ: Ladislav Brodňan, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy