STN EN 1802: 2003 (07 8312), Prepravné fľaše na plyny. Periodická inšpekcia a skúšanie bezšvových fliaš na plyny z hliníkových zliatin. - Brodňan, Ladislav; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1802: 2002