STN EN 1802: 2003 (07 8312), Prepravné fľaše na plyny. Periodická inšpekcia a skúšanie bezšvových fliaš na plyny z hliníkových zliatin. - Brodňan, Ladislav; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1802: 2002
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 1802 z októbra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 68 Tlakové nádoby a kotly
Keywords: normy