STN EN 1803: 2003 (07 8313), Prepravné fľaše na plyny. Periodická inšpekcia a skúšanie zváraných fliaš na plyny z uhlíkových ocelí. - Brodňan, Ladislav; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1803: 2002