STN EN 13001-1: 2016 (27 0034), Žeriavy. Všeobecný návrh Časť 1 Všeobecné zásady a požiadavky - Rusňák, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13001-1: 2015