STN EN 13001-1: 2016 (27 0034), Žeriavy. Všeobecný návrh Časť 1 Všeobecné zásady a požiadavky - Rusňák, Peter; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13001-1: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13001-1 zo septembra 2015, ktorá od 1. 9. 2015 nahradila STN EN 13001-1 + A1 zo septembra 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia
Keywords: normy