STN EN 13001-2: 2016 (27 0043), Bezpečnosť žeriavov. Všeobecný návrh Časť 2 Účinky zaťaženia - Rusňák, Peter; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13001-2: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13001-2 z februára 2015, ktorá od 1. 2. 2015 nahradila STN EN 13001-2 zo septembra 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia
Keywords: normy