STN 34 7413: 2016, Elektrické káble na menovité napätie 450/750 V s termoplastickou izoláciou a plášťom z PVC na pevné uloženie. - Antoš, Radek (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma obsahuje ČSN 34 7411: 2014 v českom jazyku