STN 34 7413: 2016, Elektrické káble na menovité napätie 450/750 V s termoplastickou izoláciou a plášťom z PVC na pevné uloženie. - Antoš, Radek; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály; Úřad pro technickou normalizaci, metrológii a státní zkušebnictví (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 68 Kabely a vodiče (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma obsahuje ČSN 34 7411: 2014 v českom jazyku
Spracovateľ: Radek Antoš. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály, TNK 68 Kabely a vodiče
Keywords: normy