STN EN 60335-2-103: 2016 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-103 Osobitné požiadavky na pohony brán, dverí a okien - Pobjecký, Ivan; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-103: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60335-2-103 z júla 2015, ktorá od 1. 7. 2015 nahradila STN EN 60335-2-103 z augusta 2004 v celom rozsahu. STN EN 60335-2-103 z augusta 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 29. 9. 2017
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy